Connect 2014 på TUR

TUR och ANTOR i samarbete med Svenska Resebyråföreningen bjuder in leverantörer och köpare till ett fysiskt "speed dating event" onsdagen den 19 mars.

Vi vänder på mässkonceptet och gör köpare till utställare och leverantörer till besökare.
Connect går ut på att köpare (byråer, researrangörer mm) från hela Norden och leverantörer (monterutställare) ska hitta rätt kontakter på mässan och effektivisera sitt deltagande på TUR.

Connect innebär ett kort möte där köpare och leverantör ser om produkt och efterfrågan matchar för att senare mötas upp och diskutera affärer i detalj.

Köparna - byråer och arrangörer – Bjuds in till att delta som utställare under eventet, där delas en utställarkatalog ut till besökande leverantörer med mer specifik information om varje utställare.
Köparna - resebyråer och researrangör - sitter som utställare vid bord med företagsskylt.
Under en och en halv timma får leverantörer och köpare chansen att presentera sig för varandra och eventuellt boka in affärsmöten under TUR-dagarna.

Leverantörerna går till de köpare som de tror är intresserade av produkten de representerar för en speed dating och för att eventuellt boka in ett möte under TUR-dagarna.
Maxtiden för mötet är 5min.

Köpare Connect 2014

Plats: Svenska Mässan, Göteborg. Kongressfoajén. Använd Entré 5 (huvudentrén mot Korsvägen, här finns även garderob)
Datum: Onsdag 19 mars, 2014
Tid: 17:00 – 18:30.

Pris Connect 2014
Utställare TUR 2014 – Pris 1500kr/person
Icke utställare – Pris 7500kr/person

Leverantörer som står som mässutställare i en monter ansluten till ANTOR måste kontakta sin ANTOR kontaktperson för mer information om entreér och upplägg.

Pris exkl. moms. Anmälan och betalning sker på plats, ingen föranmälan krävs.

Har du frågor om Connect?
Vänligen kontakta Marie Hultman på marie.hultman@svenskamassan.se