Medverka på resemässan TUR Stockholm

Det tog 32 år. Men nu är det klart. TUR, Skandinaviens ledande mötesplats för resor, turism och möten, öppnar en konsumentmässa i Stockholm.

TUR, som hittills varit intimt förknippad med Göteborg, får äntligen premiär i Stockholm. Det sker på den centrala mötesanläggningen Stockholm Waterfront Congress Centre den 26-27 september 2015.

TUR Stockholm är en renodlad konsumentmässa. På utställarsidan räknar vi med en blandning av länder, svenska destinationer, researrangörer, resebyråer, transportörer, hotell och aktivitetsarrangörer. Intresset för att delta är stort, men det finns fortfarande ett fåtal platser kvar, kontakta oss för mer information.

Vår förhoppning är att besökaren i Stockholm ska få ta del av era fantastiska erbjudanden (Deals), precis som i Göteborg. Deals är erbjudanden (i begränsat antal) som bara kan köpas på mässan.

De oerhört populära reseberättelserna, där kunniga föreläsare på ett inlevelsefullt sätt skildrar olika resmål, följer också med till Stockholm. Här erbjuds alla utställare möjligheten att presentera sina produkter och destinationer på ett inspirerande sätt.

Besökare på mässan

Mötesplatsen kommer ha fokus på försäljning av resor och reserelaterade produkter. Vår tidigare erfarenhet från TUR i Göteborg visar att besökarna är en köpstark grupp och de spenderar i snitt 2 100 kr/person på mässan.

Läs mer om besökarna på mässan.

Att delta

Det kostar 19 995 SEK att ställa ut på TUR Stockholm och då ingår allt du behöver för att kunna delta. Du har med dig ev. roll up, affischer och annat material som du kan tänkas behöva till din monter och sen är det bara att köra igång.

Läs mer om vad som ingår i ditt deltagande.

Miljön

Miljön

Hur kommer vi att marknadsföra mässan?

TUR Stockholm kommer annonsera i resetidningar, men även med riktade annonser med erbjudanden och information till olika målgrupper genom Facebook och Google AdWords.

Läs mer om hur vi kommer att marknadsföra TUR i Stockholm.

Fyll gärna i detta formulär om du är intresserad av att medverka på TUR Stockholm.

TUR Stockholm arrangeras av:

TUR   Svenska Mässan

I samarbete med:

Waterfront   Antor

sverigeresor.se   RES