För utställare 2015

De senaste årens utvecklingsarbete av TUR bar frukt vid 2014 års mässa, vilket visade sig i form av kraftiga ökningar av förbokade möten, seminariedeltagare, försäljning m.m. Nu fortsätter vi på den inslagna vägen med fokus på affärsnytta, kunskap och inspiration och bygger om TUR till något helt nytt.

TUR 2015 i Göteborg såg annorlunda ut jämfört med tidigare år. Det var en fackdag, torsdagen den 19 mars, som innehöll tre olika mötesplatser; Business Travel & Meetings Forum, Scandinavian International Travel Meet samt Svensk besöksnäringskongress. Fredag, lördag och söndag var renodlade publikdagar och gick under namnet Resemässan i Göteborg.

Den 26-27 september 2015 är det premiär för Resemässan i Stockholm, en renodlad konsumentmässa i lite mindre format. Kontakta oss gärna eller klicka på bannern nedan om du är intresserad av att veta mer.

2015

Resemässan i Stockholm
Det tog 32 år. Men nu är det klart. TUR, Skandinaviens ledande mötesplats för resor, turism och möten, öppnar en konsumentmässa i Stockholm! Det sker på den centrala mötesanläggningen Stockholm Waterfront den 26-27 september 2015. Vad vi gör i Stockholm är en renodlad konsumentmässa i lite mindre format. Lokalerna begränsar oss till 50-60 utställare. På utställarsidan räknar vi med en blandning av länder, svenska destinationer, resebyråer, transportörer, hotell och aktivitetsarrangörer.
Läs mer om de publika dagarna i Stockholm i september 2015.