2015 är året då det händer!

Nu bygger vi om och moderniserar - vi skapar en ny mötesplats för rese-, turist- och mötesindustrin, som är ännu effektivare, mer nischad och tydligare.

19-21 mars 2015De senaste årens utvecklingsarbete, som i grunden förändrat resemässan TUR, bar frukt vid 2014 års mässa som visade en 9-procentig ökning av besökare och kraftiga ökningar av förbokade möten, försäljning, seminariedeltagande, mm. Nu fortsätter vi på den inslagna vägen med fokus på affärsnytta, kunskap och inspiration och bygger om TUR till något helt nytt.

Låt oss förklara lite mer…

Till 2015 kommer mycket att förändras. Det blir en fackdag som innehåller 3 olika mötesplatser, torsdag 19 mars, medan fredagen – tillsammans med helgen – blir renodlade publikdagar.

Torsdagens fackdag kommer att bestå av följande mötesplatser:

  • Branschforum för dig som är verksam inom svensk besöksnäring. Här kombineras nätverks- och affärsmöten med kunskapsinhämtning och inspiration. Du får en ökad insikt i den politiska agendan för Sveriges framtid inom besöksnäringen, hur allt ska hänga ihop och hur vi tillsammans gör besöksnäringen till Sveriges nya basnäring.
    Läs mer om branschforumet.
  • Scandinavian International Travel Meet. Här samsas du som säljer utlandet mot skandinaviska resenärer med köpare som säljer produkter till utlandet – en mötesplats för köpare och säljare - för utländska företag och destinationer att möta skandinaviska resebyråer, researrangörer, eventarrangörer och andra köpare i en effektiv speed-datingmiljö. Här finns möjligheter både till förbokade och spontana möten.
    Läs mer om Scandinavian International Travel Meet.
  • Är du verksam inom eller riktar dig mot affärsresesegmentet? Vi skapar en unik mötesplats där köpare och säljare inom rese-mötes och eventbranschen från hela Norden träffas. Dagen består av en konferens med nischat innehåll just mot affärs- och mötessegmentet och med spännande nätverks- och affärsmöjligheter.
    Läs mer om mötesplatsen för affärsresesegmentet.

Mötesplatserna ligger parallellt under torsdagen med möjligheter till gemensamma gränsöverskridande aktiviteter både under dagen och kvällen.

De publika dagarna, Göteborg

Fredag, lördag och söndag blir rena publika dagar med utställning och fokus på information, inspiration och försäljning av resor och reserelaterade produkter på plats. Förra året kunde allmänheten ta del av både mässan Nordic Outdoor och TUR. Men vi vill mer än så! Till 2015 blir det både en äventyrsdel på TUR och vi satsar än mer på upplevelser, fart och fläkt och en ökad puls i hallarna.
Läs mer om de publika dagarna i Göteborg 2015 här.

De publika dagarna, Stockholm

Det tog 32 år. Men nu är det klart. TUR, Skandinaviens ledande mötesplats för resor, turism och möten, öppnar en konsumentmässa i Stockholm! Det sker på den centrala mötesanläggningen Stockholm Waterfront den 26-27 september 2015. Vad vi gör i Stockholm är en renodlad konsumentmässa i lite mindre format. Lokalerna begränsar oss till 50-60 utställare. På utställarsidan räknar vi med en blandning av länder, svenska destinationer, resebyråer, transportörer, hotell och aktivitetsarrangörer.
Läs mer om de publika dagarna i Stockholm i september 2015 här.

Priser och paket för dig som vill medverka på TUR.

Joint project with travel trade organisations
Visita SRF Sveriges bussföretag SBTA New Hope
Media partner
Travel News