Vad är Networking Day?

Networking Day är på onsdagen den 19 mars, dagen före TUR öppnar. Networking Day är en produkt från TUR som väder sig till dig inom den svenska besöksnäringen där fokus ligger på kompetenshöjning, information och inspiration.
Networking Day består av ett antal olika block, se nedan för mer information

Networking Day!
Datum: 19 mars, 2014
Plats: Svenska Mässan, Göteborg

Tillväxtdagen 2014 "Hållbart turistföretagande"

Tillväxtdagens innehåll är i år riktat mot entreprenörer och företagare med det genomgående temat "hållbart turistföretagande". Vad innebär det att utveckla turism inom en hållbar ram? Vilka förutsättningar och verktyg krävs för att en destination ska utvecklas utifrån ett hållbart ekonomiskt, socialt och miljöanpassat perspektiv? Vilka medel kan företagare ta till för att stärka lönsamhet och tillväxt, samtidigt som man värnar om sin sociala och naturliga omgivning? Vad säger årets trendanalys och hur utvecklas våra svenska destinationer och vad kan förbättras?

Anmälan Tillväxtdagen 2014

FuTURe
Tema: Trender som hotar och trender som möjliggör

ca 15.00-17.45
Framtidsseminarium med några av Nordens mest spännande och framstående reseprofiler.
På TUR har vi samlat fyra spännande personer och en driven moderator som skall lyfta blicken och titta in i framtiden med hjälp av backspegeln.

Läs mer om FuTURe

Anmälan FuTURe 2014


Connect

17.00-18.30
Speed-dejting mellan säljare och köpare
TUR och ANTOR bjuder in leverantörer och köpare till ett fysiskt "speed dating event" onsdagen den 19 mars
Vi vänder på mässkonceptet och gör köpare till utställare och leverantörer till besökare.
Connect går ut på att köpare (byråer, researrangörer mm) från hela Norden och leverantörer (monterutställare) ska hitta rätt kontakter på mässan och effektivisera sitt deltagande på TUR.

Connect innebär ett kort möte där köpare och leverantör ser om produkt och efterfrågan matchar för att senare mötas upp och diskutera affärer i detalj.

Läs mer om Connect